24 uurs glasservice

Onze glasservice is vanaf haar eerste levensdagen meteen voorzien van een dag- en nachtservice, deze dag en nachtservice is de oudste 24uur glasservice in onze regio

Wij zijn er zeer trots op dat wij in onze regio (regio zuid-oost limburg) de allereerste glaszetter waren die een volledige dag en nachtservice in het leven geroepen hebben!
 
Wij noemen het “servicedienst” omdat wij ons terdege bewust zijn dat daar waar wij het ‘s-nachts, in de weekenden of in de feestdagen komen, mensen nooit lekker onderuit op hun gemak zitten te wachten totdat er na verloop van tijd iemand komt om ze te helpen met deze vervelende glasschade. Wij realiseren ons dat daar waar wij met onze servicedienst komen er meestal een paniek situatie heerst, vandaar dat onze stelregel is (afhankelijk van de locatie van de schade) dat onze servicemonteur binnen minimaal een half uur en uiterlijk binnen een uur ter plaatse moet zijn.
 
Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat het bij kalamiteiten erg druk is, er zal dan altijd met U gecommuniceerd worden. Indien het een zeer dringende en gevaarlijke situatie betreft dan zal er ten alle tijde een reserve monteur opgeroepen worden om de service monteur te ondersteunen.
 
Onze servicedienst zal als hij bij U arriveert (dit ivm zijn eigen en Uw veiligheid) als allereerste proberen alle glasscherven op te ruimen (voor zover mogelijk natuurlijk, vaak is het ‘s-avonds donker en zijn de plaatsen van inbraak/glasschade slecht verlicht), daarna zal hij zorgen voor een degelijke en voor beide partijen veilige “noodoplossing”.
 
Het is in onze beleving het allerbelangrijkste om zo snel mogelijk bij de glasschade aanwezig te zijn, dit zal dan ook altijd al onze prioriteit hebben. Al onze monteurs zijn zich terdege bewust van het belang van een goede klantvriendelijke en vooral snelle servicedienst, hier besteden wij dan ook heel veel aandacht aan.
(de telefoongesprekken die gevoerd worden met onze storingsdienst worden opgenomen!)